Ana.Saya.MeAssalammualaikum ! Nama yang bakal terpahat dibatu nisan ana nanti ialah NUR FATHIN NADHIRAH BINTI ROSMAN . Dilahirkan pada 13 Februari 1997 di HRE.. Sekarang sedang menerima tarbiyah di Maahad Putatan.. Hamba Allah yang masih belajar tentang erti kehidupan. Ana adalah seorang remaja biasa yang suka bersahabat dan suka untuk mengutip serta bertukar-tukar pendapat bersama orang lain. Bersahabatlah kerana Allah taala agar dapat kita merasai halawatul ukhuwah (kemanisan persaudaraan)
Cita-cita untuk dunia nak jadi Pakar Psikologi & Cita-cita untuk akhirat nak jadi ahli syurga. InsyaAllah

Find me: Mukabuku


 Allah S.W.T.
 Nabi Muhammad S.A.W
 My Famili
 An-Nuur Generation
 KRU Putatan
 Pink , White , Blue , Black
 Rilakkuma
 Chocolate
 Ice-Cream
 Music


 Copycats
 Hackers
 Stalkers
 Liar
 Annoying Persons
 Anti K-pop
 Slow internet like snail


Seandainya bisa ku hakis semua perasaan ini, takkan ku simpan walau secebis manapun untukmu seandainya bisa ku ungkapkan kata itu, akan ku biar semua kata terlintas dibibir ini tetapi ku tak ingin kita jatuh ke lembah dosa yang hina kerana ikutkan nafsu semata, ku tak ingin mereka menabur fitnah mengatakan kita punya ikatan sebelum menikah, ku tak ingin tersadung dalam mencapai cita-citaku kerana terlalu menyintaimu ku tak ingin kecewakan ayah dan ibu yang setiap hari berkorban demi melihatku berjaya mencapai impianku & paling penting ku tak ingin ingkari perintah Allah agar tidak pacaran sebelum menikah..

Ya Allah, Kau ampunkanlah hambamu ini kerna selalu leka dalam menjalankan tanggungjawabku sebagai seorang hamba, anak, pelajar dan juga pemimpin..

Ya Rabbi, Hambamu ini sering lalai dalam menjalankan ibadahmu .. jangan lah kau tarik hidayah yang telah kau berikan ini ..

Ya Rahim, Cinta itu lumrah, tetapi cinta ku pada insan itu membuatkan aku sungguh menderita dan terseksa. Aku sangat terseksa . Tidak seperti cinta ku padamu yang setiap hari kian berputik dan membuatkan ku bahagia dan tabah dalam hidup ini .
MOGA ALLAH KURNIAKAN HALAWATUN IMAN.


Pray for Palestine !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan